Fin kaninkonst att inreda hemmet med!

Att kaniner är små underbara djur som inte går att sluta älska råder det ingen tvivel om. Som ägare utav en kanin vill man ju självklart att den ska må så bra som möjligt genom motion och att äta rätt och nyttigt. Det är väl det jag har pratat om i denna blogg. Nu vill jag istället prata om konstverk och hur man kan snygga till hemmet med lite tavlor, statyer, porslinsfigurer och mycket mer på kaniner. Som ni alla vet redan så gillar jag att surfa runt på nätet och speciellt på e-handelsbutiker. Älskar att titta på möbler och inredning och en av mina absoluta favoriter är butiken Royal Design här finner man allt från himmel till jord och självklart skulle jag finna det mest extravaganta föremålet. Här finner du allt från porslinstallrikar till Swaroski kristaller i form av kaniner. Visst kan vissa av produkterna verka jättedyra men för den som har råd och älskar kaniner så tror jag att man kan unna sig något så extremt vackert. Som jag tidigare nämnde i mitt inlägg från förra månaden så har jag bra koll på vart rabatterna finns på nätet så självklart hittade jag även en rabattkod till Royal Design som ger dig 5% lägre pris på din beställning.

kaniner-konst

Jag vill även hänga något fint på väggen så jag började söka efter tavlor på kaniner. Hitta några småtråkiga tavlor här och där men de som verkligen stack ut var dessa från Confident Living. Anledningen till att jag fastnade för dessa kanintavlor är att de är så unika och sticker ut från allt som heter ” vanliga ” tavlor. Självklart går ni inte utan någon rabatt här heller utan jag hittade på samma sida som jag rekommenderat en Confident Living rabattkod som ni kan hämta här och spara 10% på ordern. Kom gärna med lite tips om ni hittar något fint föremål på kaniner som ni vill dela med er. Lämna gärna en kommentar om det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>