Träna upp din kanin

Kaniner är mycket intelligenta och sociala djur som kan tränas ganska enkelt. Tyvärr har många människor misslyckas med att utbilda sina kaniner, antingen för att de använder fel metod eller att de inte tillbringar tillräckligt med tid på träning. Om du vill bygga en bättre relation med din kanin , och utbilda dem rätt , behöver du bara hoppa rätt in och komma igång.

Förstå hur en kanin använder syn och lukt . Kaniner ser inte bra direkt framför deras ansikten. Deras ögon är inställda långt ifrån varandra på huvudet och så de ser åt sidan och har bättre syn långtifrån än på nära håll. Kaninen kommer att använda doft och morrhår återkoppling för att upptäcka något i den omedelbara omgivningen mer än synen. Du kanske märker att kaniner ändra sin huvudposition när du kommer närmare. Detta är ett försök att se dig bättre. Kaniner är bytesdjur och behöver se rovdjur från långt håll så att de kan springa och gömma sig i tid för att rädda sig själva . På grund av detta måste du låta kaninen se och lukta på dig innan du klappar den. Detta kommer att ge dig en enklare tid att hantera kaninen. För bästa resultat gäller det att planera att träna din kanin varje dag. Två eller tre korta sessioner på 5 till 10 minuter åt gången kommer att hålla din kanin intresserad av att lära sig nya saker.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>